Nyårsmeny hos Gastronomi Elva
22 december 2017
Gastronomi Elva erbjuder sig att ordna den kompletta nyårsmenyn åt dig!
Vad sägs om en meny som ser ut såhär:
Förrätt
Terrin på gös- och hummer med hummermajonnäs, picklad gurka och Västerbottensostcrisp
Varmrätt
Pärlhöna – stekt bröst och terrin på confiterat lår med dragonsås och potatisfondant,
rotsellericréme och svamp från Östragärdegård i Sätila
Dessert
Nougatmousse på mandelbotten med Valrhona dulcey- och rooiboscrème samt karamelliserade nötter
Sista dag för beställning är 27 dec, med reservation för att menyerna tar slut
Avhämtning på nyårsafton mellan klockan 10-14
Maten är färdig men ni behöver värma och lägga upp maten,
en beskrivning på hur ni ska göra medföljer
För mer information och förslag på passande viner se här